[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Galettes
Jump to navigation
Jump to search
<keywords content="Boghvede, Boghvedemel, crepes, crêpes, pandekager, madpandekager" />
Ingredienser
- 125 g boghvedemel
- 25 g hvedemel
- 3 æg
- 2 dl. mælk
- 1 dl. vand
- ½ tsk salt
- Margarine til stegning
Bland melet i en skål.
Tilsæt æg, mælk, vand og salt.
Rør dejen med en håndmixer til den har en jævn konsistens.
Sæt dejen i køleskabet, helst et par timer eller mere.
Når dejen skal bruges røres den lige igennem med en ske først.
Bag pandekagerne på en pande der bliver 8-10 stykker.
Pandekagerne holdes varme på en tallerken i ovnen ved 160 °C.
<google>DANSK</google>