Paprikagryde

From Yggenyk
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 700 g svinesmåkød
  • 150 g bacon i skiver
  • en pakke coctailpølser
  • 250 g champignon
  • 1 løg
  • 50 g margarine
  • 1 tsk paprika
  • 2 dl hvidvin
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 stor dåse tomatpure
  • 1-2 dl fløde gerne sur
  • slat
  • peber

Rensede champignon og skærs i skiver og svitses til de er gyldne. Derefter tages de op af gryden og lægges på en tallerken.

Baconskiverne skæres over i 1½ cm stykker og svitses til de begynder at blive gyldne. Svinekøddet tilsættes og brunes sammen med bacon. Hakket løg ristes med til sidst.

coctailpølser + suppe


<google>DANSK</google>

id=siteTree