[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Rejer i hvidløg og chili
Jump to navigation
Jump to search
Ingredienser
- 300 g tigerrejer med skal
- 2 røde chilifrugter
- 3 fed hvidløg
- Saften af ½-1 citron
- Salt
- Olivenolie
Tilbehør
- Friskbagt brød
Fremgangsmåde
Hvidløg pilles og hakkes fint.
Chilifrugterne renses og skæres strimler og derefter i små tern på max 2*2 mm.
Olien varmes på en pande og hvidløg og chili tilsættes. Lad det simre i et par minutter, det må ikke blive brunt.
Kom rejerne i svits videre i et par minutter.
Smag til med salt og citronsaft.
Serveres straks med et stykke brød.
<google>DANSK</google>