På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Leverpostej

From Yggenyk
Revision as of 15:10, 10 April 2009 by WikiSysop (talk | contribs) (New page: {{Frokostretter}} ====Ingredienser==== * 300 g lever * 150 g spæk * 30 g margarine * 3 spsk mel * 1½ dl mælk * 1½ dl bouillon * 1 æg * 1 lille finthakket løg * 1 tsk salt * ½ tsk pe...)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 300 g lever
  • 150 g spæk
  • 30 g margarine
  • 3 spsk mel
  • 1½ dl mælk
  • 1½ dl bouillon
  • 1 æg
  • 1 lille finthakket løg
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 1 knivspids allehånde


Fremgangsmåde

Margarinen smeltes en gryde.
Melet tilsættes under omrøring og 'steger' lidt med.
Mælk og bouillon kommes langsomt i under omrøring til man har en tyk jævn sovs.
Gryden tages af varmen og spæk og lever røres i.
Æg og krydderier tilsættes og blandes godt.

Leverpostejen kommes i en eller to forme og bages ved 190 (ikke varmluft) i 1 time.

<google>DANSK</google>