[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Ølkage
Jump to navigation
Jump to search
Ingredienser
- 500 g hvedemel
- 500 g brun farin
- 2 tsk. kanel
- 2 tsk. stødt nelliker
- 2 tsk. stødt ingefær
- 2 tsk. natron
- 1 øl (porter eller lignende)
Fremgangsmåde
Mel, sukker, krydderier og natron blandes først, derefter hældes øllen i.
Dejen hældes i en smurt sandkage eller brød form, der er smurt godt med margarine og drysset med rasp.
Bages ved 180° varmluft i ca. 1 time (1 1/4 time).
Skæres i skiver og serveres med smør på.
<google>DANSK</google>