På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Minestrone suppe med linser
Ingredienser
- 2 hakket løg
- 2-4 stilke blegselleri i skiver
- 2 kartofler i tern
- 4 gulerødder i tern
- 2 spsk olie
- 4 tsk. karry
- 8 tynde skiver bacon (150 g)
- 2 dåser hakkede tomater
- 2 l hønsebouillon
- 250 g røde linser
- persille
Fremgangsmåde
Løget hakkes. Blegselleri skæres i tynde skiver. Kartofler og gulerødder skæres i tern.
Bacon skiverne skæres i 2 cm lange stykker og svitses i olien (skal ikke blive sprød).
Karry svitses lidt med og derefter kommes grøntsagerne i.
Svits til grøntsagerne bliver blanke.
Tomat og bouillon tilsætes.
Linserne skylles og kommes i.
Lad suppen koge i 15-20 minutter.
Suppen arrangeres i portions skåle, der pyntes med hakket persille. Til suppen serveres flutes, eller et stykke godt brød.
<google>DANSK</google>