På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Fondue

From Yggenyk
Revision as of 07:35, 3 October 2010 by WikiSysop (talk | contribs) (Created page with '{{Opskrifter}} <seo title="Opskrifter" /> ====Ingredienser==== ====Fremgangsmåde==== Olien opvarmes på en kogeplade til 180º. Man kan se om den er varm nok, ved at stille den…')
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

<seo title="Opskrifter" />

Ingredienser

Fremgangsmåde

Olien opvarmes på en kogeplade til 180º. Man kan se om den er varm nok, ved at stille den svovlfrie ende af en tændstik ned i olien. Hvis det syder rundt om tændstikken, er det varme nok.
Husk altid at have låget nær ved gryden, så man kan lægge det på, hvis der går ild i olien. Kom aldrig vand på varm olie.

<google>DANSK</google>