[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Salat med spidskål og grønne asparges
Jump to navigation
Jump to search
Ingredienser
- 1 spidskål
- 1 bundt grønne asparges
- 1 dl olivenolie
- 1/3 dl æbleeddike
- 1 stor tsk groft sennep
- 15 ml rørsukker
- 1 stort fed hvidløg
- 100 g kapers
- 1 tsk flagesalt
- 1 tsk groft stødt peber
Fremgangsmåde
Flæk spidskålen og fjern stokken.
Snit spidskål i mindre stykker.
Skær de grønne asparges i 2 cm lange stykker, og kog dem let, i saltet vand.
Bland olivenolie, æbleeddike, groft sennep, rørsukker, presset hvidløg, salt og peber i en melryster.
Bland spidskål, asparges stykker og kapers i en skål.
Hæld dressingen over kålen, og bland det godt.
Lad være med at komme salaten i køleskab før den serveres, så går noget af det sprøde af.
<google>DANSK</google>