På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Karrykylling

From Yggenyk
Revision as of 18:38, 27 November 2011 by WikiSysop (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 1 kylling
  • 50 gram smør
  • 1 spsk olie
  • 2 d hakket løg
  • 1 dåse fl. tomater
  • 8 tsk karry
  • 2 laurbærblade
  • 1/4 tsk nelliker
  • Citronsaft
  • 1/2 tsk koriander
  • ½ l grøntsagsbouilon
  • 1 1/2 dl creme fraise
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

Del kyllingen i stykker, og brun dem i smør og olie.


<google>DANSK</google>