På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Pindebøf

From Yggenyk
Revision as of 17:57, 11 August 2012 by WikiSysop (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

Pindebøf.jpg

Pindebøf skal spises med en spids pind - derfor hedder de pindebøf.

Ingredienser

  • 200-250 g skært oksekød pr person skåret i tern 1,5 x 1,5 cm
  • 1 spids pind pr person
  • barbecue krydderi
  • hvidsløgspulver
  • salt
Bearnaise Creme
  • ½ glas Hellmans mayo
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1-2 tsk bearnaiseessens (smag dig frem)
  • 1-2 skalotteløg
  • ½ bundt frisk estragon, eller 1 spsk tørret
Salat
  • Iceberg
  • tomat
  • agurk
  • løg
  • olivenolie
  • hvid balsamico
  • oregano

Fremgangsmåde

Kødet skæres i tern 1,5 cm * 1,5 cm Steges 2 min i friture, eller på en pande i olivenolie.

Bearnaise Creme

Hak skalotteløgene meget fint.
Hak estragon bladene lidt. Kom det hele i en skål. Røre, røre, røre og server!

Salat

Skær salaten i ca 4-5 cm lange ½-1 cm brede strimler med en kniv.
Skær agurken i tynde skiver.
Skær tomaten i både eller skiver.
Skær løget i tynde ringe.
Arranger det hele pænt på tallerkenen og hæld lidt olie og eddike over.
Drys med lidt oregano.

<google>DANSK</google>