På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Coleslaw

From Yggenyk
Revision as of 20:15, 11 August 2012 by WikiSysop (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 1 lille hvidkålshoved
  • 4-6 gulerødder
Marinade
  • 2 spsk dijonsennep
  • 2 spsk honning
  • 1 dl æblecidereddike
  • 3 tsk sellerisalt
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • groft peber
Dressing
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
  • 3 spsk honning
  • 1 spsk dijon sennep
  • 2 tsk salt
  • ½ tsk peber
  • 3 tsk sukker

Fremgangsmåde

Snit hvidkålen fint.
Riv gulerødderne på rivejernet.
Bland kål og gulerod sammen.
Rør marinaden sammen og bland kål og gulerødder i – vi brugte en stor plastikpose.
Lad det trække i ca. 60 min. I køleskabet.
Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig.
Frahæld marinaden fra kålblandingen.
Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.

<google>DANSK</google>