På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Coleslaw
Ingredienser
- 1 lille hvidkålshoved
- 4-6 gulerødder
Marinade
- 1 spsk dijonsennep
- 1 spsk honning
- 1 dl æblecidereddike
- 3 tsk sellerisalt
- 2 spsk sukker
- 1 tsk stødt spidskommen
- groft peber
Dressing
- 2 dl creme fraiche 18%
- 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
- 2 tsk salt
- ½ tsk peber
- 3 tsk sukker
evt.
- 3 spsk honning
- 1 spsk dijon sennep
Fremgangsmåde
Snit hvidkålen fint.
Riv gulerødderne på rivejernet.
Bland kål og gulerod sammen, og kom det i en stor plasticpose.
Rør marinaden sammen og hæld over, ryst posen godt så det bliver godt fordelt.
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, vend posen en gang imellem.
Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål, og rør det godt sammen, det skal være lidt sødt i smagen.
Klip et hjørne af plasticposen og hæld marinaden fra kålblandingen.
Kom kålblandingen i dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.
<google>DANSK</google>