[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Pulled pork
Jump to navigation
Jump to search
Ingredienser
- 1 nakkekam ca. 2 kg
- 4 spsk salt
- 1 spsk friskkværnet sort peber
- 300g rørsukker
- 1/2 dl paprika
- 3 kviste timian (kun bladene)
- 4 fed hvidløg
- 1 spsk cayennpeber
- ½ dl rødvinseddike
- 3 spsk olivenolie
Fremgangsmåde
Kom salt, peber, rørsukker, paprika, timian, hvidløg, cayennepeber og rødvinseddike i en skål.
Blend det sammen med en stavblender, til det har en ensartet konsistens.
Hæld krydderiblandingen ned i en plasticpose sammen med nakkekammen.
Masser posen, så marinaden fordeles jævnt på kødstykket.
Pres luften ud af posen, og bind en knude.
Læg stegen i køleskab til dagen efter (12 timer).
<google>DANSK</google>