På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Pirogger med skinke og ost

From Yggenyk
Revision as of 06:49, 14 October 2012 by WikiSysop (talk | contribs)
Jump to navigation Jump to search

(4 personer)

Ingredienser

  • 400 g kogte skinkestrimler
  • 500 g revet mozzarella ost eller frisk skåret i tern
  • 500g hytteost
  • 4 æg
  • 4 tsk merian
  • 1½ tsk groft peber
  • 4 mellemstore tomater
  • 2 ruller færdigt butterdej (Kvickly, Brugsen, Faktas er god)
  • 1 æg pensling

Fremgangsmåde

Kom skinkestrimler, mozzeralla, hytteost, 4 æg, merian og peber i en skål, og bland det godt sammen.
Skær tomaterne i små både og bland dem i fyldet.
Rul butterdejen ud, og del hvert stykke i 2 på den smalle led.
Lad bagepapiret sidde på butterdejen, så er de nemmere at flytte.
Anbring de 4 stykker butterdej på en bageplade med bagepapir, så den halvdel der skal være låg, stikker ud over kanterne på pladen.
Fordel fyldet på den ene halvdel af hver af de 4 stykker.
Fold dem sammen, og tryk kanten tæt med en gaffel.
Pisk det sidste æg med en gaffel, og pensl piroggerne med æg.

Bag dem ved 200º i 20 - 25 minutter til de er gyldne. Pas på de får nok, der er æg i!


<google>DANSK</google>

id=siteTree