[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Tortellini i cremet gorgonzolasauce
Jump to navigation
Jump to search
Ingredienser
- 500 g frisk tortellini
- revet parmesanost
sauce
- 1/4 l frisk piskefløde
- 80 gram gorgonzolaost
- 80 gram smør
- ½ tsk groft salt
- ½ tsk groft peber
- friskrevet muskatnød
Fremgangsmåde
Kom fløden i en lille gryde og kog den forsigtigt under omrøring 15-20 min til den bliver cremet.
Kog pastaen i en anden gryde imens.
Skær gorgonzolaen i mindre stykker, og kom den og smørret i gryden.
Pisk det sammen til osten er smeltet.
Kom revet muskatnød, salt og peber i og smag til.
Kom pastaen i en forvarmet skål, hæld sovsen over og bland det hele godt.
Serveres med en skål revet parmesanost til at drysse over.
<google>DANSK</google>