På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Ceasars salad
Ingredienser
- 3-4 kyllingebryster
- Kreoler krydderi
- Romainesalat
- croutoner af landbrød, ristet i olie med lidt hvidløg
- parmesan ost i flager
Dressing
- 2 dl neutral olie
- 2 fed hvidløg
- 2 pastoriserede æggeblommer
- 3-4 ansjosfileter i olie
- 1 spsk Sherryeddike (eller hvid balsamisk eddike hvis det er det man har)
- et stænk Worcestershire sauce
- 2 spsk revet parmesan
- ½ tsk salt
- 1 knsp peber
Fremgangsmåde
Krydr kyllingebrysterne med Emeril's kreoler krydderi.
Steg kyllingebrysterne på en pande, eller på grillen.
Kom alle ingredienserne til dressingen, undtagen olien i blenderen og kør.
Tilsæt olien lidt efter lidt.
Hvis dressingen bliver for tyk kan den fortyndes med lidt vand.
Smag til med salt og peber.
Steg brødterningerne gyldne i olie.
Dryp dem med presset hvidløg og steg lidt mere.
Læg dem på fedtsugende papir.
Pluk salaten, fordel den på fire tallerkener og kom lidt dressing ved.
Skær de stegte kyllingebryster i skiver.
Fordel fjerkræskiver, parmesanflager og croutoner over salaten og server den med ekstra dressing i en skål.
<google>DANSK</google>