På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Svensk pølseret

From Yggenyk
Revision as of 18:38, 16 November 2013 by WikiSysop (talk | contribs) (Created page with '{{Opskrifter}} ====Ingredienser==== * 2 løg * smør til at stege i * 500g knæk- (knackwurst) eller grillpølser (Køb dem i Aldi, de har gode billige pølser) * 1 tsk paprika *…')
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 2 løg
  • smør til at stege i
  • 500g knæk- (knackwurst) eller grillpølser (Køb dem i Aldi, de har gode billige pølser)
  • 1 tsk paprika
  • 1 kg kogte kolde kartofler
  • 2 dl skummetmælk
  • 1½ dl piskefløde
  • 1 dåse koncentreret tomatpure (140g)
  • salt
  • sort peber
  • et bundt purløg

Fremgangsmåde

Pil løgene og hak dem.
Skær pølserne i skiver.
Smelt smørret i en stor pande eller gryde.
Svits løg og pølser i smørret til pølserne får lidt farve.
Imens skæres kartoflerne i skiver.
Tilsæt tomatkoncentrat og svits det lidt med.
Kom paprika og kartoffel skiver i.
Tilsæt mælk til konsistensen er passende og lad retten småkoge i 5 min.
Tilsæt piskefløden og lad retten koge endnu 5 min.

Drys purløg over, og server straks med et koldt glas øl.

<google>DANSK</google>