[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Svensk pølseret
Jump to navigation
Jump to search
Ingredienser
- 2 løg
- smør til at stege i
- 500g knæk- (knackwurst) eller grillpølser (Køb dem i Aldi, de har gode billige pølser)
- 1 tsk paprika
- 1 kg kogte kolde kartofler
- 2 dl skummetmælk
- 1½ dl piskefløde
- 1 dåse koncentreret tomatpure (140g)
- salt
- sort peber
- et bundt purløg
Fremgangsmåde
Pil løgene og hak dem.
Skær pølserne i skiver.
Smelt smørret i en stor pande eller gryde.
Svits løg og pølser i smørret til pølserne får lidt farve.
Imens skæres kartoflerne i skiver.
Tilsæt tomatkoncentrat og svits det lidt med.
Kom paprika og kartoffel skiver i.
Tilsæt mælk til konsistensen er passende og lad retten småkoge i 5 min.
Tilsæt piskefløden og lad retten koge endnu 5 min.
Drys purløg over, og server straks med et koldt glas øl.
<google>DANSK</google>