På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Surrib med sennep og rødbeder

From Yggenyk
Revision as of 20:37, 14 January 2015 by WikiSysop (talk | contribs) (Created page with '{{Frokostretter}} ====Ingredienser==== * 1 kg stribet magert brystflæsk * ½ liter klar lager eddike * ½ liter vand * 4-5 blade laurbær * 3 kviste timian * 15 korn hel peber *…')
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 1 kg stribet magert brystflæsk
  • ½ liter klar lager eddike
  • ½ liter vand
  • 4-5 blade laurbær
  • 3 kviste timian
  • 15 korn hel peber
  • 2 tsk salt
  • dijon sennep
  • syltede rødbeder
  • groft rugbrød

Fremgangsmåde

Flæsket koges til det er mørt (1-1½ time) i en lage af halvt van og halvt lager eddike.
Suppen sies i en sigte.
Køl suppen ned så fedtet kan skummes af.
Suppen opvarms og 5 blade husblas iblødlagt pr. ½ liter tilsættes. (½ liter er nok.)

<google>DANSK</google>