[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Scones a la Reihn Van Hauen
Jump to navigation
Jump to search
ca 25 styk
Ingredienser
- 575 g hvedemel
- 90 g melis (sukker)/flormelis
- ½ tsk fint salt
- 25 g bagepulver
- 175 g smør
- 4 dl kærnemælk
- evt 100 g hakket chokolade
Fremgangsmåde
Det hele blandes sammen.
Dejen kan enten rulles ud til en pølse, hvorefter scones skæres i stykker af 1-2 cm.
De kan også stikkes ud med et glas, efter at dejen er rullet ud på bordet i 1-2 cm's tykkelse.
De bages ved ca. 220 grader (ikke varmluft) på øverste ribbe i 10-12 min.
<google>DANSK</google>