På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Sennepsmarinerede grillbryster
Ingredienser
- 4 kyllingebryster
- 3 spsk honning
- 3 spsk dijon sennep
- 1½ spsk olivenolie
- 1½ tsk salt
- groft peber
- 1 lime
Fremgangsmåde
Lav en butterfly udskæring kyllingebrysterne næsten helt igennem på den flade led og fold dem dem ud, så de bliver til en dobbelt så bred og halvt så tyk 'sommerfugl'.
Bland honning, sennep, olie, salt og peber godt sammen i en skål.
Hæld marinaden i en kraftig plasticpose og kom kyllingestykkerne i, bland det godt.
Bind knude på posen, og lad det trække i køleskabet i mindst 2 timer.
Masser posen lidt en gang imellem, så alt får lige meget marinade.
Steg kyllingen på en grill over direkte varme, pas på de ikke får for meget, lad evt. være med at lægge låget på.
Server med lime skåret i både, og råstegte kartofler eller pomfritter.
<google>DANSK</google>