Afrikansk Kødtimbale

From Yggenyk
Revision as of 04:01, 23 December 2016 by WikiSysop (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

(4 pers.)

Ingredienser

  • 50 g margarine
  • 2 store løg
  • 1 tyk skive franskbrød uden skorpe
  • 2½ dl. mælk
  • ½ kg hakket okse/fårekød
  • 1 spsk karry
  • 1 spsk salt
  • 3 spsk citronsaft
  • 3 spsk stærk mangochutney
  • 25 g hakkede, smuttede mandler
  • 20 udblødte abrikoser
  • 3 æg
  • Laurbærblade

Fremgangsmåde

Franskbrødet skæres fri fra skorpen, og i små tern, derefter udblødes det i mælken.
Udblødt franskbrød, løg, kød, karry, salt, citron, chutney, nogle mandler, nogle abrikoser og 1 æg, røres sammen i en gryde, simrer i ca. 15 min.
Blandingen hældes i et ovnfast fad.
2 æg + resten af mælken røres sammen og hældes over.
Laurbærblade stikkes i.
Bages ca. 1 time i ovnen på 200º ikke varmluft.

Serveres med ovnstegte kartofler og en god salat.

id=siteTree