På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Coleslaw
(Rigeligt til 8 store sandwich boller med Pulled Pork)
Ingredienser
- 1 lille hvidkålshoved
- 4-6 gulerødder
Marinade
- 1 spsk dijonsennep
- 1 spsk honning
- 1 dl æblecidereddike
- 3 tsk sellerisalt
- 2 spsk sukker
- 1 tsk stødt spidskommen
- ½ tsk groft peber
Dressing
- 2 dl creme fraiche 18%
- 2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
- 1 spsk dijon sennep
- 3 spsk honning
- 1 spsk sukker
- 2 tsk salt
- ½ tsk peber
Fremgangsmåde
Kom ingredienserne til marinaden i en melryster, og ryst det godt sammen.
Snit hvidkålen fint.
Riv gulerødderne på rivejernet.
Bland kål og gulerod sammen, og kom det i en stor plasticpose.
Hæld marinaden over og bind knude på posen, så der stadig er luft i.
Ryst posen så det bliver godt fordelt.
Lad det trække i ca. 60 min. i køleskabet, ryst posen en gang imellem.
Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål, og rør det godt sammen, det skal være lidt sødt i smagen.
Klip et hjørne af plasticposen og hæld marinaden fra kålblandingen.
Kom kålblandingen i dressingen og vend det hel rundt, umiddelbart før servering.
<google>DANSK</google>