[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Flødestuvede champignon
Jump to navigation
Jump to search
Ingredienser
- 500 g champignon
- 75 g smør
- saften fra 1 citron (lille)
- 2½ dl piskefløde
- 1-2 spsk Marsala (eller sherry)
- salt
- groft peber
Fremgangsmåde
Rens champignonerne og skær dem i skiver.
Smelt smørret på en pande og sauter champignonerne til de holder op med at afgive væde og begynder at tage farve.
Drys med salt og peber og tilsæt citronsaften.
Sauter videre i et minuts tid.
Kom fløde og Marsala i, og det hele koges ind til det har en tilpas tyk konsistens.
Serveres straks på en skive ristet brød.
<google>DANSK</google>