På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Ramsløgs pesto

From Yggenyk
Revision as of 07:52, 5 February 2017 by WikiSysop (talk | contribs)
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

Ingredienser

  • 3 pæne håndfulde ramsløgblade (afhænger af, hvor friske bladene er, for de helt friske forårsblade kan være ret stærke)
  • 70 gram friskrevet parmesanost
  • 70 gram pinjekener
  • koldpresset rapskimolie eller olivenolie
  • lidt salt

Fremgangsmåde

Kør det hele gennem blenderen, til pestoen har den struktur, du vil have.

Spis pestoen på brød, eller bland den i salaten. Frisk pasta blandet med lidt pesto smager også dejligt.

Ramsløgs pesto.jpg

<google>DANSK</google>