[dismiss]
På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.
Gylden italiensk suppe
Ingredienser
- 3-4 kartofler
- 2 gulerødder
- 1 løg
- 1 spsk smør
- 1 spsk olivenolie
- 1 dåse hakkede tomater
- 7 dl grøntsagsbouillon
- 2 fed knust hvidløg
- 1/4 tsk chili flager
- 1/4 tsk peber
- 1/4 tsk timian
- 1/2 tsk oregano
Fremgangsmåde
Skræl og skær kartoflerne i tynde skiver.
Skræl gulerødderne og riv dem.
Pil og hak løget.
Svits grøntsagerne i en gryde i smør og olie uden at de tager farve.
Tilsæt dåse tomater samt bouillon knust hvidløg og lidt salt og peber.
Lad suppen koge til kartoflerne koger ud.
Pisk suppen igennem så kartoflerne moses i mindre stykker.
Smag til med krydderurter og chili.
Server suppen rygende varm med godt brød.
<google>DANSK</google>