På yggenyk.dk bruger vi cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på yggenyk.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik.

Græsk salat

From Yggenyk
Revision as of 07:14, 13 February 2018 by WikiSysop (talk | contribs) (Created page with "{{Hovedretter}} 4 dybe tallerkener ====Ingredienser==== * 5-6 store stilktomater * 1 mindre rødløg tynde skiver * ½ skrællet agurk i rustikke skiver * 1 pakke rigtigt græ...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to navigation Jump to search

4 dybe tallerkener

Ingredienser

  • 5-6 store stilktomater
  • 1 mindre rødløg tynde skiver
  • ½ skrællet agurk i rustikke skiver
  • 1 pakke rigtigt græsk feta
  • gode sorte oliven med sten
  • salt
  • groft peber
  • oregano
  • god olivenolie
  • sort balsamicoeddike

Fremgangsmåde

Sæt de 4 dybe tallerkener på bordet.
Skær tomaterne i skiver og fordel dem på tallerkenerne.
Drys med lidt salt, peber og oregano.
Stænk tomaterne med balsamicoeddike.
Fordel løgringene på tomaterne.
Fordel agurkeskiverne.
Skær feta i ½ cm tykke skiver og kom den på.
Kom 6-7 oliven på hver tallerken.
Til sidst fordeles lidt olivenolie over salaten.
Drys lidt oregano øverst til pynt.

<google>DANSK</google>

id=siteTree